Acasă Economie Lucrări și marcaje noi pe drumurile județene

Lucrări și marcaje noi pe drumurile județene

DISTRIBUIȚI

Serviciul Public de Întreținere Drumuri Județene Ilfov, din subordinea Consiliului Județean Ilfov, lucrează pe DJ 101A Corbeanca – Ostratu la asfaltarea străzilor laterale drumului județean acoperit anterior cu covor asfaltic. Astfel, strada Hipodromului a fost racordată la DJ 101 A, iar acum se lucrează la Corbeanca – Ostratu și se va turna asfalt la Paradisu Verde.

Covor asfaltic se toarnă și pe DJ 184 între localitățile Dascălu și Moara Vlăsiei.

Vopseaua termoplast este un produs durabil, oferind pe termen lung vizibilitate sporită pe timp de zi şi retroreflexie excelentă pe timp de noapte. După marcarea axială, Serviciul Public de Întreținere Drumuri Județene Ilfov trasează cu vopsea termoplast marcajele laterale pe DJ 101B, la Periș.

De asemenea, se continuă campania de creștere a vizibilității marcajelor rutiere în zona școlilor
Pentru creșterea siguranței copiilor s-au montat indicatoare rutiere reflectorizante de tip ”Trecere pentru pietoni”, echipate cu lămpi cu led-uri. Următorul pas este marcarea cu vopsea roșie a trecerilor de pietoni din dreptul școlilor și a liceului.

Astăzi se aștern covorașe asfaltice roșii cu înscrisul ȘCOALĂ în dreptul Grupului Școlar Vintilă Brătianu și în dreptul Școlii Generale nr 1 de pe DJ 143., urmând ca mâine să se toarne și în dreptul Liceului Teoretic nr. 1 de pe DJ 101 B. Au fost deja finalizate lucrările pe DJ 200 B în dreptul Școlii Gimnaziale nr 1 din Tunari.

Pe DJ 143 în localitățile Dragomirești și Zurbaua s-au făcut marcajele specifice unităților școlare, parte a campaniei de siguranță rutieră pe care Consiliul Județean Ilfov a început-o în aprilie 2019.

Proiectul de semnalizare orizontală și verticală pe drumurile județene din Ilfov implică marcaj rutier rezonator cu produse termoplastice aplicate la cald prin extrudare, indicatoare rutiere reflectorizante de tip ”Trecere pentru pietoni” echipate cu lămpi cu led-uri, alimentate de la panou fotovoltaic, lămpi cu lumină intermitentă. De asemenea, pe DJ 143 au fost confecționate și amplasate noi borne kilometrice.

În următoarea etapă se vor așterne covoare asfaltice pe – DJ 400 între Măgurele și Dărăști
– DJ 100 între Afumați – Găneasa – Pasărea Brănești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here