Acasă Info Local Lucrările de pe DJ 401 Berceni, atent monitorizate

Lucrările de pe DJ 401 Berceni, atent monitorizate

DISTRIBUIȚI

Lucrările de pe DJ 401 Berceni sunt atent monitorizate de conducerea Consiliului Județean Ilfov, proiectul fiind esențial pentru locuitorii comunei Berceni.

Vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, amintește că la ultima ședință a instituției pe care o reprezintă, a fost aprobat bugetul local din care aproximativ 240 de milioane de lei, ceea ce reprezintă un sfert din buget, au fost redirecționați către acest obiectiv.  O altă sursă de finanțare a proiectului este creditul pe care Consiliul Județean Ilfov l-a contractat în acest scop.

”Ne dorim o lucrare de calitate, la standarde europene, o lucrare care să nu dureze inutil prea mulți ani. De aceea urmărim cu atenție acest proiect, verificăm si solicităm periodic rapoarte privind stadiul lucrărilor. Astfel, putem reacționa imediat în vederea remedierii, în timp cât mai scurt, a dificultăților apărute, care pot genera întârzieri. Le mulțumim locuitorilor din zonă pentru răbdare și îi asigurăm că se lucrează cu celeritate încât preconizăm că până la sfârșitul lunii septembrie aceste inconveniențe (praf, zgomot) vor dispărea”, declară Rădulescu.

Proiectul privind iluminatul public, care trebuia să fie în sarcina Primăriei Berceni, va fi realizat tot din fondurile Consiliului Județean Ilfov. Ulterior, rețeaua va fi dată în administrare Primăriei Berceni. Foto: Ștefan Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here