Acasă Info Local Măgurele: Campania de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, un succes

Măgurele: Campania de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, un succes

DISTRIBUIȚI

Ieri, în prima zi de campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de la Măgurele au fost sterilizate 42 de animale, iar astăzi aproape 50. Oamenii sună continuu să își programeze animalele în cadrul acestei campanii. Pe teren, colegii mei au primit bomboane, suc, gogoși calde, în semn de apreciere pentru activitatea lor. Mulțumesc tuturor celor care aleg să fie responsabili și, mai ales, echipei medicale Animal Society, munca grea e în mâinilor lor. Mulțumesc, dragi ilfoveni, pentru lecția de implicare pe care ne-o dați în aceste zile! Implicarea va face mereu diferența, declară Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Animal Society și Four Paws International au semnat o colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, care presupune derularea unor campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, dar și programe de informare cu privire la comportamentul responsabil față de acestea.

„Nu voi tolera niciodată eutanasierea câinilor. De ce să omorâm niște ființe pentru că noi, oamenii, nu suntem capabili să avem grijă de ele? Mereu le spun primarilor din județul Ilfov: nu cad câini din cer. Avem câini pe străzi pentru că nu ne sterilizăm animalele de companie. Mulțumesc echipei Animal Society pentru că ne dă șansa să organizăm o campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici! Îi încurajez pe ilfoveni să sune și să își programeze animalele în cadrul acestei campanii. Dacă vrem să trăim într-o comunitate trebuie să punem cu toții umărul și să ne implicăm cu adevărat”, a precizat Hubert Thuma.

Echipa de medici veterinari este prezentă în Măgurele (Strada Bujorilor nr. 4), în perioada 21 – 25 februarie, în Clinceni (Strada Principală, nr. 107 C – Casa de Cultură Clinceni), între 28 februarie și 4 martie și în Snagov (Strasa Aleea Islaz, nr.3, în spatele Primăriei Snagov), între 7 și 11 martie. Cei interesați sunt rugați să își programeze animalul de companie pentru sterilizare, la numărul de telefon 0751.235.009.

Pe lângă campaniile de sterilizare gratuită, Animal Society, prin Centrul de Educație pentru Bunăstarea Animalelor – Câini pentru Oameni, organizează și evenimente de informare cu privire la comportamentul responsabil față de animale. Acestea vor avea loc în Măgurele – pe 24 februarie, în Clinceni – pe 1 martie și în Snagov – pe 8 martie. Foto: CJ Ilfov

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here