Acasă Educatie ”Măgurele Science Park” a obținut autorizația de funcționare

”Măgurele Science Park” a obținut autorizația de funcționare

DISTRIBUIȚI

Parcul Științific si Tehnologic ”Măgurele Science Park” a obținut autorizația de funcționare de la Ministerul Educației și Cercetării, anunță Consiliul Județean Ilfov.

”Această autorizație nu e un premiu și nicio cunună pentru cei ce s-au implicat până în prezent, ci este o ușă deschisă pentru cei ce se vor implica de acum încolo în realizarea propriu-zisă a parcului. Urmează o perioadă cu activități de promovare a Parcului Științific și Tehnologic în rândul comunității antreprenoriale inovatoare la nivel național și internațional, dar și de creare a unei conexiuni indispensabile de creștere si interacțiune cu dezvoltările urbane și locale din Măgurele și Regiunea București-Ilfov. Știu sigur că avem oameni dedicați și implicați în cercetarea de la Măgurele, mă bazez pe ei, îmi doresc să creștem frumos alături de celelalte parcuri științifice din lume”, declară  Hubert Petru Stefan Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov

Măgurele Science Park (MSP) face parte din strategia Consiliului Județean Ilfov pentru promovarea antreprenoriatului şi dezvoltarea activităţilor de cercetare-dezvoltare-inovare.

Consiliul Judeţean Ilfov şi Primăria oraşului Măgurele vor ajuta la dezvoltarea Măgurele Science Park prin acordarea unui teren în vecinătatea laserului de la Măgurele.

MSP va contribui la dezvoltarea unei locații și a unui ecosistem atractiv pentru instituțiile și companiile naționale și internaționale bazate pe cunoaștere și, în consecință, va avea contribuții importante la dezvoltarea economică la nivel regional și național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here