Acasă Uncategorized MAI CANDIDEAZĂ ANTONESCU LA PREȘEDINȚIE?

MAI CANDIDEAZĂ ANTONESCU LA PREȘEDINȚIE?

DISTRIBUIȚI

 

Crin Antonescu declară că nu este imposibil ca el şi Sorin Oprescu să candideze pentru Preşedinţie, menţionând însă că este posibil şi ca niciunul dintre ei să nu candideze.

Crin Antonescu declară că nu este imposibil ca el şi Sorin Oprescu să candideze pentru Preşedinţie, menţionând însă că este posibil şi ca niciunul dintre ei să nu candideze. ”Continuu să fie candidatul USL şi, din punctul meu de vedere, dincolo de toate dezamăgirile şi dezgustul de care vorbeam, nu văd în acest moment un motiv pentru a nu mai fi”, spune Antonescu, care precizează însă că alegerile prezidenţiale nu sunt o temă de actualitate. “După ce am văzut în aceste săptămâni, vă rog să mă credeţi că dorinţa nu mi s-a întărit. Eu sunt un om care mă bat, mă bat într-o echipă şi în slujba unor oameni şi să ştiţi că mă pot bate din orice poziţie”.

 

Antonescu nu exclude o candidatură la Preşedinţie din partea lui Sorin Oprescu, menţionând că el ar putea să îi fie acestuia contracandidat.  Iar Oprescu nu poate fi decât un candidat redutabil. “Nu văd nimic rău în asta. Nu suntem acum în situaţia de a avea alegeri şi să vedem cine, cum candidează și nu văd de ce ar mai avea loc alegeri dacă nu pot candida mai mulți oameni deodată”, precizează Antonescu.

În urma acestei declarații au început să apară idei potrivit cărora, în perioada imediat următoare, în USL va exista o tabără care va încerca să facă transefrul de imagine de la Antonescu spre Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here