Acasă Interne MAI face prevenție mai multă

MAI face prevenție mai multă

DISTRIBUIȚI

Începând cu 26 octombrie, la nivel național, Poliția Română, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și instituții cu atribuții în domeniu, desfășoară acțiuni de verificare și pentru informarea cetăţenilor și operatorilor economici cu privire la noile reglementări, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 645 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară, la nivel național.

Au fost efectuate 110.105 verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma activităților derulate, au fost constatate 4 infracțiuni, dintre care 3 de zădărnicirea combaterii bolilor și una de fals în declarații.

De asemenea, au fost aplicate 3.226 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 617.000 de lei.

În continuare, principalul scop al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here