Acasă Interne MApN: Selecție pentru „Tabăra de vară pentru cercetaşi” – Predeal 2022

MApN: Selecție pentru „Tabăra de vară pentru cercetaşi” – Predeal 2022

DISTRIBUIȚI

Ministerul Apărării Naţionale a lansat concursul naţional pentru selecţia participanţilor la cea de-a XIV-a ediţie a Taberei de vară pentru cercetaşi – „Fii cel mai bun! Fii la înălţime!”.

Activitatea este organizată în parteneriat cu Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse și Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”.

La ediţia din acest an, organizată la Predeal, în perioada 3 – 10 iulie, cu sprijinul Statului Major al Forţelor Terestre, se pot înscrie elevii care sunt, la momentul desfăşurării concursului, în clasele a VI-a și a VII-a.

Din cele 32 de locuri disponibile, 4 vor fi ocupate de elevi instituţionalizaţi, cu rezultate foarte bune la învăţătură, selecţionaţi cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie și 4 de elevi cu situație socială defavorizată, selectați cu sprijinul Asociației de Caritate din Armata României ”Camarazii”. Celelalte 24 de locuri (12 echipe) sunt scoase la concurs.

Concursul de selecţie a participanţilor la tabără se desfăşoară într-o singură etapă, doar prin intermediul Internetului, în perioada 10-17 mai 2022. Echipele formate din câte doi elevi vor trebui să completeze un formular de înregistrare şi să răspundă la 30 de întrebări.

Detaliile cu privire la organizarea taberei, condiţiile şi regulile de participare, precum şi datele de contact pot fi obţinute de pe pagina web: www.mapn.ro/tabara.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPSD se pregătește de alegeri
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here