Acasă Economie Marcel Ciolacu: Prelungim până la finalul anului plafonarea tarifelor RCA

Marcel Ciolacu: Prelungim până la finalul anului plafonarea tarifelor RCA

DISTRIBUIȚI

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul va prelungi plafonarea tarifelor la poliţele RCA până la sfârşitul anului.

„Aprobăm astăzi şi proiectul de hotărâre prin care prelungim până la finalul anului plafonarea tarifelor RCA. Este o decizie justificată, fiindcă actuala plafonare a tarifelor RCA expiră pe 10 octombrie”, a precizat premierul, la începutul şedinţei Executivului.

Marcel Ciolacu a menţionat că, dacă nu va fi luată această măsură, tarifele vor creşte în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Dacă nu au continuăm plafonarea, vor creşte tarifele în cea mai nepotrivită perioadă, aceea a sărbătorilor de iarnă”, a adăugat premierul. Sursa:stiri.tvr.ro

3 COMENTARII

  1. […] Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul va prelungi plafonarea tarifelor la poliţele RCA până la sfârşitul anului. „Aprobăm astăzi şi proiectul de hotărâre prin care prelungim până la finalul anului plafonarea tarifelor RCA. Este o decizie justificată, fiindcă actuala plafonare a tarifelor RCA expiră pe 10 octombrie”, a precizat premierul, la începutul şedinţei […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here