Acasă Info Local Marcel Sasu, candidatul PNL la Primăria Dobroești

Marcel Sasu, candidatul PNL la Primăria Dobroești

DISTRIBUIȚI

Sasu candidat Dobroesti        După mai multe ședințe ”aprinse” în care s-au făcut analize detaliate, la Dobroești s-au limpezit apele. Candidatul PNL pentru funcția de primar al acestei comune, la alegerile programate pentru 5 iunie curent, este Marcel Sasu.

            Militar de carieră, colonel în rezervă, Sasu este specialist în comunicare și relații publice. Are experiență în administrație, în perioada 2008 – 2016 fiind consilier local și consilier personal al primarului din Dobroești. Este cetățean de onoare al comunei sucevene Pojorâta, locul unde a fost născut.

12 COMENTARII

  1. Intrebari pentru dl. Sasu.
    In cxalitatea dvs de consilier local si consilier personal al Dlui Condu Valentin va simtiti responsabil de esecul acestuia in mandatul pe care l-a exercitat?
    Daca nu a-ti reusit sa-l consiliati pe fostul primar astfel incat sa poata accesa fonduri europene cum ma puteti convinge ca dvs veti reusi?

    • Stimată doamnă,
      Da, mă simt responsabil în măsura în care nu am fost suficient de convingător acolo unde EL nu a performat, sau rezultatele consiliului nu au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră ori a cetățenilor. Dar, totuși, în perioada la care faceți referință, comuna s-a dezvoltat și progresul este evident. Nu suntem perfecți iar eu am avut de învățat cum trebuie abordată activitatea de administrație publică locală.
      Am depus două proiecte pentru accesarea fondurilor europene dar au fost respinse. Nu am cumulat punctajul necesar, motivele celelalte fiind discutabile si acum. Asta nu înseamnă că trebuie să abandonam sursA de finanțare europeană.
      Eu știu ce pot, dumneavoastră știți ce vreți, PUNEȚI-MĂ LA TREABĂ!

  2. Faceți ceva pentru infrastructură apă canal strazile sint Cain comuna primitivă Str Avram Iancu Dobroiesti. Gunoie aruncate mizerie pe marginea străzilor și pe marginea lacului.lipsa iluminatului public. Este o rușine să nu fie nici un proiect de accesare de fonduri europene pentru dezvoltarea localității.Poliția locală nu face nimic pentru a opri pe cei care arunca gunoaie, mizerii.

    • Domnule Barbu,
      Noi am discutat și cred că v-ați lămurit.
      Stiu, aveți dreptate! Toate aspectele semnalate sunt reclamate si in alte zone ale Dobroeștiului: Legea 15, Cartierul Florilor, Zona Livadă, strazile de peste șoseaua Fundeni…
      Cu bugetul bine planificat și cu o strategie de dezvoltare coerentă vom putea rezolva, nu peste noapte, aceste probleme.
      Haideți să încercăm împreună!

  3. E păcat ce se întâmplă cu strazile în Dobroiesti Ilfov e strigător la cer fără pic de piatră.fără iluminat. Mulțime de gunoie și poliția locală nu face nimic pentru ai opri pe cei care arunca.e dureros să nu existe un proiect pentru fonduri europene pentru dezvoltarea localității

  4. Faceți ceva pentru infrastructură apă canal strazile sint Cain comuna primitivă Str Avram Iancu Dobroiesti. Gunoie aruncate mizerie pe marginea străzilor și pe marginea lacului.lipsa iluminatului public. Este o rușine să nu fie nici un proiect de accesare de fonduri europene pentru dezvoltarea localității.Poliția locală nu face nimic pentru a opri pe cei care arunca gunoaie, mizerii.

    • Domnule State, vă mulțumesc pentru spiritul civic dovedit cu aceasta atitudine.Dacă majoritatea cetățenilor ar fi ca dumneavoastră, multe probleme s-ar rezolva de la sine.
      Apa, canal, asfaltare sunt obiectivele prioritare în orice zona civilizată a lumii. Dați-mi șansa să le realizez, dar cu rabdarea și sprijinul dumneavoastră. Cât în ceea ce privește activitatea poliției locale de viitor, ce ziceți de un primar fost militar? Puțină (mai multă?!) disciplină nu strică, ba dimpotrivă!

  5. Pentru Dobroiesti ar trebui proiecte de infrastructură apă canalizare asfaltarea străzilor, iluminat stradal, camere de supraveghere urmărite de poliția locala .de exemplu în terenul amenajat pentru joaca pe strada Gheorghe Dascălu s- a vandalizat dacă ar fi camera de supraveghere si politia ar acționa s-ar opri hotiile.Accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea și modernizarea localitati

    • Domnule Emil, vă mulțumesc pentru observațiile transmise.
      Am prezentat anterior punctul meu de vedere și cred că, până la urmă, vom conviețui intr-un climat sigur și sănătos.Trebuie să fim cu toții mai responsabili și mai implicați in viața socială. Ne place Occidentul dar nu (la toți) și ”drumul” până acolo: muncă cinstită, responsabilitate,disciplina!
      Vă mai aștept cu observații!

  6. Un lucru pe care Primăria l_ar putea face rapid ar putea fi de exemplu să pună poliția locală la treaba sa supravegheze camerele video și pe cei care arunca gunoie să îi amendeze.De ce nu fac nimic în acest sens??Primăria poate să acționeze rapid si cu siguranță. Sau dacă poliția locală nu se implică să îi schimbe cu jandarmeria.Cetateni au mai mare încredere în jandarmerie decit în poliția locală.E o treabă simplă te_ai uitat pe camera l-ai văzut l_ai amendat .Dar ei nu fac nimic pentru că Primăria nu îi pune să facă.

  7. Avem nevoie mai ales de:
    1. linie RATB pe soseaua Drumul Garii/Dragonul Rosu catre Pantelimon si catre Colentina. E nevoie doar de acordul si angajamentul Primariei de suportare a costurilor privind prestatia de transport. Printr-o gestionare corecta a fondurilor obtinute de primarie din taxele si impozitele percepute tuturor locuitorilor din zona se poate realiza acest lucru. Iar abonamentele RATB desigur ca vor fi platite de calatori. Controale RATB si amenzi pentru cei care calatoresc ilegal.
    2. trotuar amenajat de la pod Fundeni pana la Dragonul Rosu
    3. strangerea gunoaielor, afise privind amenzile pentru depozitarea ilegala a gunoiului, verificarea permanenta de respectare a legii
    4. strangerea si sterilizarea cainilor fara stapan lasati pe terenurile virane mai mult sau mai putin imprejmuite de pe strada Doinei, amenzi pentru cei care intretin cainii comunitari in afara propriei curti
    5. sens unic STRICT pe strada Doinei pentru acces pietonal in siguranta, verificarea permanenta ca se respecta legile de circulatie
    6. disciplina in constructia caselor/blocurilor/drumurilor: nu se respecta distanta intre cladiri, nivelul de inaltime, forma si dimensiunea drumurilor/trotuarelor/aleilor – lipsa coerentei si ordinii dau o senzatie de aglomeratie si necivilizat
    7. programe de educare a locuitorilor privind pastrarea curateniei, ordinii si linistii publice (afise, prelucrari, verificari facute permanent de catre politia locala si avertizarea/amendarea celor care nu respecta normele).
    Se pot realiza aceste deziderate in mandatul dvs?
    Multumesc si Succes!

    • Dezideratele se pot realiza chiar dacă nu sunt eu alesul la conducerea primariei pentru urmatorii patru ani!
      Trebuie doar sa fiti perseverenti si sa le solicitati noului primar/consiliu local!
      Va urez succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here