Acasă Economie Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon: ”Am inclus toate străzile care aparțin domeniului...

Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon: ”Am inclus toate străzile care aparțin domeniului public în diverse proiecte de modernizare”

DISTRIBUIȚI

Prioritatea mea ca primar a fost și va rămâne infrastructura orașului nostru, declară edilul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

”Nu a fost deloc ușor să ajungem unde suntem astăzi. De-a lungul timpului am întâmpinat probleme atât legate de finanțare, cât și de diverse litigii în care erau incluse unele dintre străzi. În acest moment, am inclus toate străzile care aparțin domeniului public în diverse proiecte de modernizare, astfel încât să nu mai existe stradă publică fără asfalt, iluminat stradal sau utilități. Cele mai multe străzi care nu sunt asfaltate în acest moment din orașul nostru și nu sunt prinse în proiecte de modernizare sunt străzi private, care nu aparțin domeniului public. De aceea, Primăria orașului desfășoară o campanie de informare pentru ca toți locuitorii străzilor private să poată ceda cota parte de drum către primărie, costurile notariale fiind suportate de instituția pe care o conduc”, spune primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here