Acasă Info Local MARIAN PETRACHE, AL DOILEA MANDAT ÎN FRUNTEA CJ ILFOV

MARIAN PETRACHE, AL DOILEA MANDAT ÎN FRUNTEA CJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

Liberalul Marian Petrache rămâne la conducerea Consiliului Județean Ilfov. Sâmbătă, la orele 13.00, organizațiile PNL și PMP au semnat un protocol în acest sens, liberalii și popularii reușind astfel să facă majoritatea în noul consiliu județean. PNL și PMP au acum 18 consilieri județeni (16 – PNL și 2 PMP) față de 12 PSD și 3 ALDE.pnl-pmp

Liderul PMP Ilfov, Rizia Tudorache, a explicat că funcția de președinte va reveni liberalilor, iar cele două funcții de vicepreședinte formațiunii pe care o conduce.

La rândul său, Marian Petrache, liderul PNL Ilfov, a spus că negocierile purtate cu PMP au fost relativ ușoare, pornind de la proiectele pe care vor să le pună în aplicare împreună, ulterior discutându-se și despre funcțiile de conducere: ”Nu am avut nicio discuţie, nicio negociere mai uşoară, aşa cum am avut-o cu domnul preşedinte pe crearea acestei majorităţi la Consiliul Judeţean Ilfov. Nu am discutat iniţial de nicio funcţie, am discutat de proiectele care sunt interesante pentru noi. Sunt două proiecte în mod deosebit: gestionarea integrată a deşeurilor şi transportul public de călători. După semnarea protocolului, avem o majoritate lejeră la Consiliul Judeţean, adică noi suntem 18 consilieri judeţeni faţă de ce au PSD şi ALDE, 15”.

La nivelul Ilfovului, PNL câștigă, așadar, și președinția consiliului județean, după ce și-a adjudecat 28 de primării din cele 40.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here