Acasă Info Local MARIAN PETRACHE, EXPLICAȚII LA IJP ILFOV

MARIAN PETRACHE, EXPLICAȚII LA IJP ILFOV

DISTRIBUIȚI

Petrache_2Marian Petrache, secretar general al PNL, președinte al liberalilor ilfoveni, a fost vineri dimineaţa la sediul IPJ Ilfov pentru a da amănunte cu privire la eventuala fraudare de la scrutinul prezidențial de anul trecut. Liberalii au avut un soft care le-a permis să detecteze în timp real voturile multiple și au făcut imediat plângeri la Poliție.

„În alegerile prezidenţiale din 2014, PNL a avut un soft care identifica voturile multiple şi se făcea automat plângere penală. La IPJ Ilfov am fost chemat cu privire la alegerile din 2014, în urma unei sesizări făcute de noi şi cu privire la o plângere făcută de PSD pentru europarlamentare. S-a închis subiectul. Au fost 4.000 de persoane cu vot multiplu la alegerile prezindeţiale. Să sperăm că data viitoare vor fi şi mai puţine persoane”, a declarat Petrache.

Aproape un milion de români au votat la 2 noiembrie pe listele electorale suplimentare, în secții de votare din alte localități decât cele de domiciliu. Județele unde s-au înregistrat cele mai multe voturi pe listele suplimentare au fost cele din sudul țării, între care Ilfov, Giurgiu, Mehedinți, Olt și Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here