Acasă Uncategorized Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, inițiază formarea unui cluster în orașul...

Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, inițiază formarea unui cluster în orașul Măgurele!

DISTRIBUIȚI

 

Consiliul Județean Ilfov la inițiativa președintelui, Marian Petrache, împreună cu prof. dr. Nicolae Victor Zamfir, directorul general al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” organizează

Consiliul Județean Ilfov la inițiativa președintelui, Marian Petrache, împreună cu prof. dr. Nicolae Victor Zamfir, directorul general al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară “Horia Hulubei” organizează marți, 27 noiembrie 2012 orele 10:30, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza situat în Calea Dorobanților nr. 5-7, București, “Dezbaterea publică privind inițiativa creării unui cluster știintific în orașul Măgurele din județul Ilfov”.

Scopul evenimentului este de a oferi companiilor active în cercetare și inovare oportunitatea de a-și uni forțele și a forma un cluster bazat pe proiectul laser ELI-NP, cu un  impact pozitiv asupra dezvoltării științifice și tehnologice europene.

La eveniment vor lua parte miniștri, reprezentați ai mediului de afaceri, mediului bancar și ai autorităților publice locale.

Acest demers se înscrie în Strategia de Dezvoltare a Județului Ilfov vizând o creștere inteligentă și durabilă a domeniului cercetării și inovării.

Detalii suplimentare la tel.: 0745.778.661 sau birouldepresa@cjilfov.ro.

1 COMENTARIU

  1. Ce frumos…Bravo!!!!!!!!!!!Si gassec ca acest post ar putea fi adaogat – cu o mica dispensa de strictetze, sub forma de comment, la postul tau mai vechishor: ce te-ar face sa ieshi in strada? Iaca, acesta este un raspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here