Acasă Info Local MARIUS CRISTIAN GHINCEA, NOUL PREFECT DE ILFOV

MARIUS CRISTIAN GHINCEA, NOUL PREFECT DE ILFOV

DISTRIBUIȚI
sursa foto: Viitorul Ilfovean
sursa foto: Viitorul Ilfovean

Adrian Petcu va exercita, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al municipiului București, potrivit unei Hotărâri adoptate astăzi de Guvern. Anterior, Guvernul a decis încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, de către Adrian Petcu a funcție publice de prefect al județului Ilfov.

Funcția publică de prefect al județului Ilfov va fi exercitată, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii de către Ghincea Marius-Cristian, a mai stabilit Guvernul.

Secretar al Asociatiei Cadrelor Militare in Retragere si in Rezerva Al. Ioan Cuza din Ilfov, Ghincea este un apropiat al primarului de Voluntari, Florin Pandele, acesta ocupand la un moment dat functia de secretar al primariei. Vine in functia de prefect dupa ce a fost director de Cancelarie in cadrul Institutiei Prefectului Judetului Ilfov. Este de asemenea consilier juridic la Euro ApaVol si la Serviciul de Transport Voluntari SRL si consilier principal la Primaria Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here