Acasă Economie Memorandum de Înțelegere pentru cooperare în domeniul comunicațiilor electronice între România și...

Memorandum de Înțelegere pentru cooperare în domeniul comunicațiilor electronice între România și Qatar

DISTRIBUIȚI

Sectorul comunicațiilor electronice are rol strategic pentru România și este între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întrevederea cu președintele Autorității de Reglementare în Comunicații (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani.
Șeful Executivului a găzduit astăzi și ceremonia de semnare a Memorandumului de Înțelegere pentru cooperare în domeniul comunicațiilor electronice între România și Qatar, parafat de președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Valeriu Ștefan Zgonea, și președintele Autorității de Reglementare în Comunicații (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani.

Întrevederea și semnarea documentului bilateral au avut loc astăzi, la Palatul Victoria, la o lună după întâlnirea de lucru de la Doha a prim-ministrului României cu A.S.R. Șeicul Tamim bin Hamad Al Thani, Emirul Statului Qatar.

”Semnarea Memorandumului de Înțelegere într-un domeniu atât de important cum este cel al telecomunicațiilor este un semnal puternic privind cooperarea noastră bilaterală, care, iată, se concretizează la scurt timp după vizita de lucru în Qatar. Am încredere că vom continua colaborarea în același ritm alert pentru ca relațiile noastre economice să își atingă potențialul”, a subliniat premierul Marcel Ciolacu.

1 COMENTARIU

  1. […] Sectorul comunicațiilor electronice are rol strategic pentru România și este între factorii cheie ai dezvoltării politicii industriale, a afirmat premierul Marcel Ciolacu la întrevederea cu președintele Autorității de Reglementare în Comunicații (CRA) a Statului Qatar, Ahmad Abdulla AlMuslemani. Șeful Executivului a găzduit astăzi și ceremonia de semnare a Memorandumului de Înțelegere pentru cooperare în domeniul […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here