Acasă Cultura Mihai Gane, cel mai vândut poet din Spania  

Mihai Gane, cel mai vândut poet din Spania  

DISTRIBUIȚI

Cel mai vândut poet din Spania, Mihai Gane, a lansat volumul de versuri un omagiu adus oamenilor simpli. Mihai vorbește despre imigranți și dedică un întreg capitol familiei și rădăcinilor sale din Lerești, Argeș. Spaniolii îl consideră un fenomen al literaturii contemporane și vin la lansări pentru a-l asculta şi a-i cere un autograf.

În Spania și nu numai Mihai este cunoscut ca Miguel Gane. Afișele care anunță noua sa apariție editorială se regăsesc în cele mai cunoscute locuri din Madrid. Ojos de sol aduce în atenție problemele actuale ale societății.

Anumite probleme de natură socială, violenta de gen, cum este feminismul, imigrația, chiriile scumpe puține oportunități laborale, dar am vorbit și despre tema comună despre care vorbesc în toate cărțile, dragoste și nedragoste, adică despărțire., a declarat,” Mihai Gane

La fiecare lansare librăriile sunt neîncăpătoare. Mihai le citește și le explică fanilor care este povestea din culisele fiecărei poezii.

Capitolul dedicat rădăcinilor sale este cel care a impresionat cel mai mult publicul. Aeroportul International Henri Coandă, Rușinea de a mă chema George Mihăiță Gane, Ceilalți copii sau Lerești sunt adevărate confesiuni pe care Mihai le destăinuie cititorilor în noua sa carte.

Mihai a scris până acum trei volume de poezii și o nuvelă și lucrează deja la alte două cărți.

La doar câteva săptămâni de când a apărut în librarii Ojos de sol, cel de-al treilea volum al lui Mihai Gane a ajuns deja în topul vânzărilor de carte din Spania.

Mihai Gane a pornit într-un adevărat turneu de lansare care va cuprinde 26 de orașe din Spania și America Latină. Sursa:stiri.tvr.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here