Acasă Politic Mii de oameni au cerut, din nou, demisia Guvernului și a lui...

Mii de oameni au cerut, din nou, demisia Guvernului și a lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

Mii de oameni au ocupat duminică seara, din nou, Piața Victoriei din București și au protestat față de încercările puterii de a modifica legile justiției. Cu pancarte în mâini, manifestanții au cerut demisia Guvernului și a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților.

Protestatarii nemulţumiţi de actuala guvernare şi-au folosit din nou telefoanele mobile pentru a lumina Piaţa Victoriei. .

Protestatar: “Ceea ce se întâmplă nu este normal. Am învăţat la ora de istorie cum este comunismul şi nu vreau să trăiesc în comunism.”

Protestatar: “De când urmăresc politica în ultimii ani nu am mai auzit un politician care să spună vom zdrobi sau această acţiune şi de mai multe ori în aceeaşi frază. Mi se pare foarte periculos”.

Protestatar: “Când l-am auzit pe domnul Dragnea că ne-a făcut şobolani… Vreau să-i transmit domnului Dragnea şi întregului PSD, eu nu sunt şobolan. Vreau să-i transmit domnului Tariceanu şi întregului partid ALDE că eu nu sunt nici fascistă şi nici nazistă”.

Protestatar: “Nu putem să fim noi naţia care lasă România să piară sub trădători în an centenar”.

În mijlocul mulţimii s-a aflat din nou filosoful Mihai Șora, în vârstă de 101 ani: “Am venit aici ca să fiu alături de naţia mea care suferă şi vrea dreptate”.

Protestul nu a fost lipsit de incidente. La un moment dat, un bărbat care lua parte la manifestaţie a ajuns pe Şoseaua Kiseleff – deschisă în acele clipe traficului rutier – şi a fost urmat şi de alte persoane. Iar câteva maşini au rămas blocate în mulţime. Aşa că jandarmii au intervenit.

Protestatar: “Au tras jandarmii de mine când am ocupat strada.”

Protestul din Bucureşti s-a încheiat înainte de miezul nopţii. – sursa: ȘtirileProTV.ro, foto: Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here