Acasă Educatie Ministrul Apărării anunță creșterea cifrei de școlarizare pentru învățământul militar

Ministrul Apărării anunță creșterea cifrei de școlarizare pentru învățământul militar

DISTRIBUIȚI

Cu ocazia vizitei pe care a făcut-o în garnizoana Sibiu, ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut o întâlnire cu studenții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și a vizitat cele trei facultăți ale instituției, precum și Centrul de pregătire militară și Centrul de limbi străine al Statului Major al Forțelor Terestre.

În acest context, ministrul a anunțat creșterea cifrelor de școlarizare ”ținând seama de solicitările pe care le primim și de nevoia de a avea cei mai buni specialiști pentru Armata României”.

Pe parcursul vizitei la Academia Forțelor Terestre, delegația MApN, din care au mai făcut parte şeful Direcţiei management resurse umane, generalul-locotenent George Spiridonescu, şeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul-locotenent Ciprian Marin, şi şeful Direcţiei medicale, generalul-locotenent Dragoş-Marian Popescu, a asistat la demonstrații virtuale în domeniul IT realizate de studenți și de profesorii lor.

1 COMENTARIU

  1. […] Cu ocazia vizitei pe care a făcut-o în garnizoana Sibiu, ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut o întâlnire cu studenții de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” și a vizitat cele trei facultăți ale instituției, precum și Centrul de pregătire militară și Centrul de limbi străine al Statului Major al Forțelor Terestre. În acest […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here