Acasă Info Local Minoră de 15 ani, căutată de polițiștii ilfoveni

Minoră de 15 ani, căutată de polițiștii ilfoveni

DISTRIBUIȚI
Sursa foto: IJP Ilfov

Update 27 noiembrie 2021, ora 21.00: IJP Ilfov anunță că minoră a fost găsită într-un sat din județul Vrancea. Până la lămurirea situației, fata va fi găzduită într-un centru de primire de la protecția copilului Vrancea.

* * *

O minoră de 15 ani este căutată de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, după ce a plecat de acasă din Otopeni, și nu a revenit, anunță IJP Ilfov.

Sesizarea a fost făcută vineri 26 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00, la sediul Poliției Orașului Otopeni, de părinții minorei, tatăl declarând că, la aceeași dată, în jurul orei 6:15 a lăsat-o în stația STB Otopeni, de pe DN1, pentru a merge la școală, în București, unde avea cursuri până la ora 14:00.
Minora nu s-a prezentat la unitatea de învățământ, și nici ulterior, la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, aproximativ 63 kg, constituție atletică, păr șaten, ochii căprui, ten alb, poartă aparat dentar, prezintă pe frunte o aluniță.

La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu blugi albaștri, geacă de de culoare neagră, lucioasă, cu guler de blană și încălțată cu adidași tip gheată de culoare alb cu roz.

Persoanele care dețin date sau informații sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here