Acasă Economie Modificări în procedura de validare în tren a legitimațiilor de călătorie, de...

Modificări în procedura de validare în tren a legitimațiilor de călătorie, de la 1 aprilie

DISTRIBUIȚI

Începând cu data de 1 aprilie, sunt operate anumite modificări în procedura de validare în tren a legitimațiilor de călătorie. Pentru îmbarcările din stații cu ghișee de vânzare deservite de personal CFR Călători, biletul emis pentru un anumit tren nu mai poate fi validat de personalul de tren în situația în care se dorește efectuarea călătoriei cu alt tren din aceeași zi, care este programat să circule mai devreme sau mai târziu.

În acest caz este obligatoriu să se solicite de către călător, la casele de bilete, viza de modificare/validare a legitimației de călătorie pentru noul tren, până cel târziu la o oră după ora de plecare a trenului înscrisă pe bilet.

În situația în care călătorul se urcă în tren fără ca biletul să aibă viza de modificare/validare, la controlul documentelor de transport, acesta va fi considerat fără legitimație de călătorie și personalul de tren îi va emite bilet la tarif de taxare în tren.

Excepție fac cazurile în care îmbarcarea se face dintr-o stație nedeservită de personal CFR Călători ori în afara programului de lucru al acestuia, caz în care validarea legitimațiilor de călătorie (pentru situațiile prezentate mai sus) se face la personalul de tren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here