Acasă Social Modificări pentru terasele din Centrul Vechi

Modificări pentru terasele din Centrul Vechi

DISTRIBUIȚI

Noi reguli sunt propuse pentru funcționarea teraselor din Centrul Vechi. Distanța dintre localuri va fi marcată de Administrația Străzilor, între terase vor fi cel putin patru metri, iar clienții nu vor mai putea urmări meciuri la televizor. Principalele reguli se referă la distanța între localuri. De exemplu, între două terase aflate pe trotuare diferite va trebui lăsată o distanță de patru metri, iar fiecare local va avea un marcaj în jurul lui, trasat de Administrația Străzilor.

În cazul teraselor aflate pe același trotuar, acestea trebuie despărțite de o sticlă încadrată într-un metal negru sau printr-un gard cu jardiniere, cu înălțimea de cel mult 1,5 metri.

Pe terase nu vor mai putea fi puse vitrine sau frigidere, iar televizoarele nu vor mai putea fi scoase din localuri pentru ca oamenii să urmărească meciuri de fotbal, cu excepția evenimentelor sportive foarte importante.

Mașinile care aprovizionează aceste localuri vor avea un orar stabilit între orele 06.00-10.00. În afara acestui interval orar vor fi nevoite să plătească o taxă.

Sunt modificări care vor fi aduse regulamentului de funcționare a teraselor sezoniere din Centrul Vechi pentru evitarea aglomerării. Foto: MondoNews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 − 10 =