Acasă Politic Mona Muscă – singura femeie politician care s-a ridicat prin forțe proprii

Mona Muscă – singura femeie politician care s-a ridicat prin forțe proprii

DISTRIBUIȚI

mona-musca-doamnaSingura femeie care a reusit sa aiba succes in politica romaneasca a fost Mona Musca, afirma sociologul Marian Preda. El tine sa arate ca celelalte femei politicieni celebre, Gabriela Firea si Olguta Vasilescu, nu ar fi reusit fara sprijinul PSD.

”Credeti ca Gabriela Firea daca nu candida din partea PSD-ului castiga Bucurestiul? Sau Olguta Vasilescu la Craiova, credeti ca iesea invingatoare daca nu candida din partea PSD-ului? Au avut partidul potrivit, a fost si acea USL care era super puternică”, a spus Marian Preda pentru DCNews. In opinia profesorului, o singura femeie din politica romaneasca a reusit sa se impuna prin propriile forte. ”Cred ca singura femeie care a urcat singura in politica prin ea insasi a fost Mona Musca. Ea ajunsese pe locul doi la popularitate, la increderea populatiei dupa Traian Basescu. De-aia a si fost inlaturata”.

Mona Musca, fost membru al PNL si al PLD, s-a retras definitiv din politica in 2007, dupa ce CNSAS a stabilit ca ea a facut politie politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here