Acasă Politic Nicușor Dan despre meritele lui Ludovic Orban

Nicușor Dan despre meritele lui Ludovic Orban

DISTRIBUIȚI

 

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că îl respectă foarte mult pe Ludovic Orban și trece în revistă principalele merite ale fostului premier, președintele PNL, care se află în clipa de față sub tirul unor atacuri venite din partea colegilor de partid, care îi cer demisia.

”Este o dezbatere internă pe care PNL o are. În opinia mea, Ludovic Orban are două sau trei mari merite. Unul că a stabilizat partidul ăsta în 2017, când era într-un oarecare dezechilibru, doi că a reuşit să încheie Guvernul Dăncilă, că a reuşit să dea jos Guvernul Dăncilă – ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu Guvern PSD –  şi trei – că a contribuit decisiv ca Bucureştiul să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el”, a declarat Nicuşor Dan, la Digi24, luni seara.

Întrebat, de asemenea, dacă îl va afecta o eventuală demisie a lui Orban din conducerea PNL, Nicuşor Dan a explicat că personal are o relaţie ”foarte corectă” cu oamenii din acest partid. ”Eu am o relaţie foarte corectă, am făcut o campanie electorală împreună cu PNL, am o relaţie foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizaţia PNL Bucureşti, cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul ăsta nu o să se schimbe”, a declarat Nicuşor Dan.

Reacția vine după ce secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a afirmat că Ludovic Orban ar trebui să plece din funcţia de preşedinte al partidului, pentru că, prin comportamentul unor colegi în guvernare, liberalii au fost puşi de multe ori alături de PSD. Foto: Digi 24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here