Acasă Info Local Noi restricții în Ilfov

Noi restricții în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Otopeni, Popeşti Leordeni, Baloteşti, Bragadiru, Corbeanca, Gruiu şi Jilava – în scenariul roșu

Noi măsuri de restricţii au intrat în vigoare începând de vineri, 5 februarie, în judeţul Ilfov, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit măsurile în funcţie de evoluţia cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2 din fiecare localitate.

Prefectura Ilfov anunță că șapte localităţi din Ilfov sunt în scenariul roşu ceea ce înseamnă că restaurantele, cinematografele şi cazinourile sunt închise.

Pe listă sunt localităţile Otopeni, Popeşti Leordeni, Baloteşti, Bragadiru, Corbeanca, Gruiu şi Jilava.

În schimb, alte 19 localităţi, printre care sunt Berceni, Sfumaţi, Buftea, Chiajna, Măgurele, Snagov şi Voluntari, au o incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile mai mare de 1,5/1000 de locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori. În aceste localităţi, mai multe activităţi sunt permise, dar în interiorul clădirilor sunt primite persoane în limita a 30% din capacitate.

La Brăneşti, Ciorogârla, Clinceni, Mogoşoaia şi în alte 10 localităţi din Ilfov sunt mai puţine cazuri de infectare (sub 1,5 persoane la mia de locuitori) şi activităţile în interior sunt permise în limita a 50% din capacitate.

În prezent, rata de incidenţă cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile, la nivelul întregului judeţ Ilfov, este de 2,3/1000 de locuitori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here