Acasă Social O nouă modificare în traseul liniei 478

O nouă modificare în traseul liniei 478

DISTRIBUIȚI

Începând de miercuri, 13 martie 2024, linia de autobuz 478 funcționează pe un traseu deviat în Chiajna, ca urmare a lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare pe Strada Tineretului. Temporar, pe Drumul Ciorogârla va fi înființată stația „Tineretului 13”, anunță TPBI.

Reamintim că de luni, 26 februarie 2024, linia de autobuz 478 funcționează pe un traseu modificat, ca urmare a începerii lucrărilor de introducere a rețelelor de apă potabilă și canalizare pe Strada Tineretului.

La cererea Primăriei Comunei Chiajna, autobuzele liniei 478 circulă între Bulevardul Preciziei și stația „Stelelor 64” din Chiajna, pe traseul: stația „Bd. Preciziei”, Str. Valea Cascadelor, Bd. Iuliu Maniu, Str. Apusului, Bd. Uverturii, Str. 1 Decembrie 1918 (Chiajna), Bd. Alexandru Ioan Cuza, Dj601A, Str. Rezervelor, Str. Apeductului, Str. Stelelor, stația ”Stelelor 64”, cu întoarcere pe Str. Stelelor, Drumul Ciorogârla, Str. Tineretului, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei,  Str. Valea Cascadelor, stația „Bd. Preciziei”.

Pe traseul modificat, vehiculele opresc în noile stații „Școala Gimnazială Petru Rareș” (pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Apeductului 64” (pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Veseliei” (pe Str. Apeductului, pe sensul spre Chiajna), „Stelelor 10” (pe Str. Stelelor, pe sensul spre Chiajna), „Stelelor 64” (pe Str. Stelelor, atât pe sensul spre Chiajna, cât și pe cel spre București), „Drumul Ciorogârla” (pe Str. Stelelor, pe sensul spre București) și „Sergent Ilie Petre” (situată pe Drumul Ciorogârla, pe sensul spre București).

2 COMENTARII

  1. […] Începând de miercuri, 13 martie 2024, linia de autobuz 478 funcționează pe un traseu deviat în Chiajna, ca urmare a lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare pe Strada Tineretului. Temporar, pe Drumul Ciorogârla va fi înființată stația „Tineretului 13”, anunță TPBI. Reamintim că de luni, 26 februarie 2024, linia de autobuz 478 funcționează pe un traseu modificat, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here