Acasă Info Local Obiecte de artă furate, recuperate de polţiştii ilfoveni

Obiecte de artă furate, recuperate de polţiştii ilfoveni

DISTRIBUIȚI

În urma unei sesizări, poliţiştii ilfoveni au depistat un tânăr din Buzău suspectat că a sustras mai multe obiecte de artă, în valoare de 15.000 de euro, dintr-o locuinţă din Otopeni.

O femeie de 57 de ani, din Bucureşti, a sesizat despre că persoane necunoscute au pătruns în imobilul pe care îl deţinea în oraşul Otopeni, de unde au sustras obiecte de artă din bronz şi alamă.

În doar o jumătate de oră, poliţiştii au identificat un tânăr de 29 de ani, din judeţul Buzău, suspectat de comiterea furtului. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a pătruns în imobil, în noaptea de 13 spre 14 februarie a. c., în jurul orelor 1.00, prin spargerea şi escaladarea unei ferestre, fără a reuşi să sustragă bunuri din interior deoarece s-a declanşat sistemul de alarmă. În dimineaţa zilei de 14 februarie a. c., în jurul orelor 8.00, el a pătruns din nou în imobil, de unde a sustras cinci obiecte de artă din bronz şi alamă, al căror autor este sculptorul Gheorghe Iliescu Călineşti, în valoare de 15.000 de euro.

Suspectul a fost reţinut luni de poliţişti, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat Parchetului şi Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru furt.

Obiectele sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului.

1 COMENTARIU

  1. Din pacate,aceste evnmteenie nu sunt singulare !Merg in mun.Roman destul de des si de fiecare data sunt surprins neplacut, de imaginea orasului stricata de acesti romi !Nu spun o noutate,stiu asta !Am vazut ca in oras exista si politie locala,dotata cu masini de patrulare !In ce priveste activitatea politistilor,sunt de felicitat,ca reusesc sa descopere autorii acestor furturi !Baza de date a politiei,experienta politistilor mai vechi si entuziasmul tinerilor politisti,vor contribui la limitarea acestui fenomen !Mai sunt multe de facut si sper ca viitorul sa ne ofere un trai civilizat,fara griji in aceasta privinta !Doamne ajuta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here