Acasă Politic Orban către ministri: ”Nu mai aveți nevoie de dădacă”!

Orban către ministri: ”Nu mai aveți nevoie de dădacă”!

DISTRIBUIȚI

Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, le-a transmis miniștrilor luni, în ședința Biroului Executiv al partidului că nu va participa la audierile din comisii așa cum a făcut-o la prima învestire a Cabinetului pentru că ”nu mai aveți nevoie de dădacă” și a atenționat miniștrii care vor fi ”țintele” preferate ale PSD, dar și ale ”viitorilor parteneri de guvernare” de la USR. Printre miniștrii pe care i-a avertizat Orban că vor fi atacați de parlamentarii PSD la audierile din comisii se numără Florin Cîțu, Victor Costache, și Violeta Alexandru.

Premierul i-a transmis ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș, că va fi atacat la audieri de ”viitorii parteneri de guvernare”, referindu-se la parlamentarii USR.

Strategia PNL pentru audierile din comisii este ca miniștrii să vorbească cât mai mult, să prezinte realizările din cele trei luni de guvernare, iar parlamentarii PNL să fie cei care monopolizează partea de întrebări, astfel încât social- democrații sa nu mai aibă timp să atace miniștrii desemnați. Orban le-a mai transmis miniștrilor să nu fie aroganți.

”Cel mai probabil toți miniștrii vor obține aviz negativ. Nu avem nevoie de avizul lor. Cel mai important este să transmiteți mesaje către cetățeni”, le-ar fi spus Orban, conform unor surse participante la ședință citate de Digi 24.

Miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II vor fi audiați luni, marți și miercuri în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here