Acasă Politic Orban: ”Nu va exista un lockdown după 6 decembrie. E o minciună...

Orban: ”Nu va exista un lockdown după 6 decembrie. E o minciună gogonată!

DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban a declarant, din nou, că nu va exista un „lockdown” după 6 decembrie și că economia României nu permite așa ceva. Orban a spus că acesta este un zvon lansat de adversarii politici, pe care l-a catalogat drept „minciună gogonată”.

„Deja cumulat pe șapte zile, avem un trend clar de scădere cu peste 5.000 de cazuri. Măsura carantinării a fost foarte bună. Descreșterea se accentuează pe măsură ce se respectă regulile. Toate măsurile cumulate au dus la aceste reyultate. Au fost prognoze că vom avea 50.000 de infectați, eu le-am spus că dacă oamenii respectă regulile, ajungem la descreșteri. Economia nu ne permite un lockdown total, oamenii trebuie să îşi desfăşoare viaţa profesională cât mai aproape de normalitate”, a explicat Orban.

În plus, șeful Guvernului a mai spus că măsura amendării celor care nu poată masca nu are legătură cu gradul de conformitate al măștilor, după ce mai multe produse au fost scoase de pe piață. El a reamintit că autoritățile au permis inclusiv purtarea măștilor de bumbac.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here