Acasă Politic Orban zice că trebuie ”să stăvilim cu orice preț creșterea numărului de...

Orban zice că trebuie ”să stăvilim cu orice preț creșterea numărului de cazuri Covid 19, păstrând economia într-o stare de funcționare”

DISTRIBUIȚI

Premierul Ludovic Orban este îngrijorat de creșterea numărului de cazuri de COVID-19 și consider că trebuie ”cu orice preț” oprită această creștere, dar fără a afecta economia. Aceasta, în condițiile în care sunt 368 de localități în care indicele de infectare a depășit 3 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile. ”Europa este confruntată cu o creştere dramatică a numărului de infectări cu noul coronavirus. Situaţia comparativă ne-ar putea genera o stare de satisfacţie, dar trebuie să fim şi mai atenţi şi mai vigilenţi în toată acţiunea noastră în perioada următoare în bătălia contra COVID-19. E clar că multe ţări se confruntă cu o creştere aproape inexplicabilă a numărului de cazuri şi multe ţări iau restricţii ca în perioada primului val”, a spus Ludovic Orban în şedinţa de Guvern de miercuri.

”Obiectivul nostru trebuie să fie să stăvilim cu orice preț creșterea numărului de cazuri, evident păstrând economia într-o stare de funcționare, fără afectare economică, fără să punem în pericol locurile de muncă ale cetățenilor români, dar în același timp să implementăm cu fermitate toate deciziile pe care le-am luat”, a precizat prim-ministrul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here