Acasă Anchete Oreste Teodorescu câștigă, în primă instanță, procesul cu IPJ Ilfov

Oreste Teodorescu câștigă, în primă instanță, procesul cu IPJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunță, pe pagina sa de Facebook, că în data de 18 aprilie 2019 a câștigat o primă luptă în instanță cu IPJ Ilfov în procesul intentat anul trecut în urma evenimentului din 19 iulie când i-a fost suspendat dreptul de a conduce în urma unei ”acțiuni operative pe linie de siguranță rutieră, desfășurată în localitatea Tânganu, județul Ilfov”.

IPJ Ilfov are dreptul să facă apel în termen de 30 de zile de la primirea comunicării Judecătoriei Cornetu.

”Astăzi (n.r. joi, 18 aprilie 2019), am câștigat procesul cu Inspectoratul de Poliție Ilfov, al cărui angajat, distinsul domn din fotografie, mi-a reținut permisul fără nici un temei, completând un proces verbal neinteligibil! Atunci, din aceste considerente, l-am numit Punjabi, desigur pentru ca a scris in sanscrita! CNCD-ul, o alta instituție politizată m-a amendat cu 1000 de lei, considerând ca l-am discriminat pe domnul polițist insinuand ca e țigan! Eu cred ca CNCD ii discriminează pe indieni considerându-i țigani, întrucât Punjabi reprezintă o etnie și o Civilizație Hindu foarte reprezentativa…Nu am nici o îndoiala ca voi câștiga și acest proces!

Postarea Viitorul Ilfovean din data de 19/07/2018

Filtru doar pentru Oreste la Tânganu (Cernica)?

Jurnalistul Oreste Teodorescu a anunțat pe pagina sa de Facebook că joi dimineață, la orele 1.35, a fost oprit în trafic de un polițist care, fără a-i comunica motivul”, i-a cerut spună de unde vine și să prezinte documentele. ”Evident o fac, întrebând însă care este motivul! Nu-mi mai raspunde și se baricadează în mașină bolmojind ceva neinteligibil! Miroase ciudat și devine agresiv când îl întreb a doua oară de ce mă reține la ora 01.35. Îmi reține permisul de conducere și buletinul fără nicio motivație! După 15 minute în care am încercat să aflu ce vrea de la mine, plec acasă… a fost ceva de-a dreptul bizar! Doamna Dan, premiați-l doamnă! Omul s-a străduit să fie util cauzei! Păcat doar că a încălcat absolut toate legile!”, a scris Teodorescu.

Acesta a încheiat sperând că actele, care ”au rămas la organ, fără nicio explicație”, să îi fie aduse la domiciliu.

Poliția Ilfov l-a amendat pentru că Oreste nu a avut trusă medicală, triunghiuri reflectorizante și stingător pentru incendii. Permisul i-a fost reținut pentru că ”nu a respectat indicațiile polițiștilor”!

În replică la postarea jurnalistului, Poliția Ilfov a transmis un comunicat de presă în care precizează motivul pentru care Oreste Teodorescu a fost sancționat, precum și faptul că actele de identitate și procesul-verbal de contravenție sunt la Poliția Pantelimon, iar permisul de conducere – la sediul IPJ Ilfov, ”pentru implementare în baza de date”.

Continuare pe https://viitorulilfovean.ro/?s=Oreste

Precizăm că numărul de telefon pe care funcționează ”canalul de comunicare privat” al purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov este același cu numărul de telefon al fostului purtător de cuvânt al instituției. Drept urmare, canalul privat funcționează pe un număr de instituție.

Așteptăm în continuare răspuns la întrebarea care l-a deranjat atât de tare pe actualul purtător de cuvânt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here