Acasă Info Local Pantelimon/42 de cazuri de autoizolare la domiciliu, însă fără să fie confirmată...

Pantelimon/42 de cazuri de autoizolare la domiciliu, însă fără să fie confirmată infecția cu COVID-19

DISTRIBUIȚI

Ieri, la Pantelimon a avut loc o ședință a ATOP (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică) în contextul evitării răspândirii infecției cu COVID-19.

În prezent, în orașul Pantelimon există 42 de cazuri de autoizolare la domiciliu, însă fără să fie confirmată infecția cu COVID-19.

Primăria orașului Pantelimon acordă tot sprijinul cetățenilor săi, iar situația nu trebuie să alarmeze locuitorii. Cazurile aflate în autoizolare sunt atent monitorizate.

Vă reamintim că este extrem de important să respectăm cu toții câteva reguli stricte de igienă și de protecție, pentru a ne feri pe noi și pe toți cei dragi de infectarea cu noul virus, declară primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

Primăria orașului Pantelimon a luat măsuri de prevenție, iar școala, grădinița, primăria, precum și toate spațiile publice vor fi dezinfectate cu nebulizator pentru a evita răspândirea virușilor.

În situația în care vor fi cazuri de izolare la domiciliu, DSP Ilfov, prin Ministerul Sănătății, va susține din fondul de rezervă, alimentele și produsele necesare pentru a trece cu ușurință peste această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here