Acasă Economie Pantelimon: Continuă dezvoltarea rețelei de canalizare pluvială

Pantelimon: Continuă dezvoltarea rețelei de canalizare pluvială

DISTRIBUIȚI

Inundațiile au fost și sunt în continuare o mare problemă a orașului Pantelimon. În ultimii ani, s-a investit, atât cât a permis bugetul, în dezvoltarea rețelei de canalizare pluvială, pe străzile care aparțin domeniului public. În același timp s-a dezvoltat proiectul ”Realizare retele de canalizare pluvială – Subtraversare CF și Șoseaua de Centură km 17+670,62 – lac Tânganu, oraș Pantelimon, jud. Ilfov”.

În curând, cea de-a doua etapă a acestui proiect va fi finalizată, urmând a se începe probele de funcționare și micile corecturi, acolo unde va fi cazul.

Proiectul constă în preluarea apelor meteorice de pe străzile din zona de nord a orașului (Călărași, Răscoalei, Câmpului, Tractorului, George Călinescu și adiacente), trecând prin stația de pompare din strada Câmpului și fiind deversate în valea naturală a lacului Tânganu, declară primarul orașului Pantelimon. Marian Ivan.

Scopul acestui proiect amplu a fost de a nu încărca suplimentar rețelele de preluare a apelor pluviale existente și rezolvarea problemei inundațiilor din zona de nord a orașului. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here