Acasă Economie Pantelimon/Lucrările continuă

Pantelimon/Lucrările continuă

DISTRIBUIȚI

Primăria Pantelimon anunță că lucrările continuă în oraș în această săptămână.

Pe strada Fagurilor vor începe lucrările de excavare, iar pe strada Intrarea Fagurilor se va continua cu asternerea si compactarea stratului de fundare, pe strada Curcubeului continuă lucrările la borduri și trotuare, iar pe strada Călărași se lucrează în acest moment la borduri.

De asemenea, pe strada Tractorului se fac lucrări de reparații la carosabil între străzile George Călinescu și Constantin Brâncoveanu, iar pe strada Livezilor continuă lucrările la trotuar și carosabil.

Continuă și procesul de igienizare la grădiniță și școală și, nu în ultimul rând, se lucrează intens la construcția noii grădinițe cu grupe de creșă de pe strada George Călinescu, unde săptămâna aceasta se vor turna, placa peste parter la tronsonul 1 si elementele verticale la etajul I de la tronsonul 4.

Tot în această săptămână, Primăria Pantelimon, prin Direcția de Asistență Socială, desfășoară campanii medicale pentru copiii care suferă de afecțiuni oftalmologice, pentru femeile însărcinate și pentru protecția sănătății femeilor împotriva cancerului mamar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here