Acasă Info Local PANTELIMON: PRIMARUL MARIAN IVAN ȘI ANTRENORUL EMERIT CAROL BADEA, PREMIAȚI DE FEDERAȚIA...

PANTELIMON: PRIMARUL MARIAN IVAN ȘI ANTRENORUL EMERIT CAROL BADEA, PREMIAȚI DE FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE LUPTE

DISTRIBUIȚI

La 22 aprilie, la sala de sport din Pantelimon, a avut loc prima ediție a Cupei ”CSO Pantelimon” la lupte greco-romane. La competiție a asistat, așa cum era de așteptat, și primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan. Acesta a avut marea surpriză de a primi vizita staff-ului federal, compus din președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, respectiv secretarul general Alin Grigore.

Răzvan Pîrcălabu a apreciat din plin implicarea CSO Pantelimon în dezvoltarea luptelor, iar Marian Ivan a promis că proiectul CSO Pantelimon este unul sustenabil și cu un orizont pe termen lung.

Președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, a solicitat întreruperea pentru câteva minute a competiției pentru a-i înmâna lui Marian Ivan o plachetă din partea FRL, în semn de recunoștință pentru activitatea CSO Pantelimon. De asemenea, un alt oaspete de seamă al Pantelimonului, antrenorul emerit Carol Badea, a primit o distincție pentru prodigioasa sa carieră de sportiv și tehnician, din partea FRL.

Carol Badea l-a avut sub baghetă, la lupte, chiar pe Marian Ivan, la clubul Progresul Vulcan. După aceea, Carol Badea a avut sub îndrumare o serie de luptători valoroși originari din Pantelimon, printre ei numărându-se Mircea Constantin, antrenorul lui Albert Saritov, medaliat olimpic cu bronz, pentru România, la Jocurile Olimpice ediția Rio de Janeiro – 2016.

Atenția Federației Române de Lupte pentru activitatea secției CSO Pantelimon este o garanție suplimentară pentru munca asiduă depusă de antrenori, sportivi, factori de decizie și așa mai departe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here