Acasă Economie Pantelimon/Vești bune pentru cei care au datorii la bugetul local

Pantelimon/Vești bune pentru cei care au datorii la bugetul local

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Pantelimon anunță prelungirea termenului pentru solicitarea anulării obligațiilor accesoriilor datorate la bugetul local, scadente la 31 martie 2020.

Din categoria accesoriilor fac parte dobânzi, majorări de întârziere, penalități de întârziere, penalități de nedeclarare, penalități, orice alte obligații de plată accesorii.

Pentru a beneficia de anularea plății acestor accesorii, contribuabilii persoane fizice sau juridice, trebuie să completeze cererea, care se regăsește pe site-ul http://www.primariapantelimon.ro/…/registratura…/ (Punctul 8: CERERE ANULARE ACCESORII) și să achite taxele și impozitele principale scadente.

Cererea completată se depune până la data de 31 martie 2021 la Direcția Economică Pantelimon în mod fizic sau online prin serviciul de Registratură Online disponibil pe site :http://www.primariapantelimon.ro/…/registratura…/

Plata taxelor și impozitelor se poate face la casieria din cadrul Primăriei Pantelimon, prin bancă sau prin intermediul platformei ghiseul.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here