Acasă Economie Pantelimon

Pantelimon

DISTRIBUIȚI

SISTEMUL RUTIER, MODERNIZAT PE ÎNCĂ 29 DE KILOMETRI

Primăria Pantelimon a atribuit companiei Viarom Construct, deţinută de grupul francez Vinci, contractul pentru modernizarea infrastructurii rutiere şi a aliniamentelor stradale din oraş. Contractul a fost încredințat în urma unei licitaţii deschise unde au fost admise şase oferte. Lucrările vizează reabilitarea şi modernizarea sistemului rutier pe o lungime de aproximativ 29 kilometri şi lucrări de canalizare pluvială pe circa 19 kilometri.

Proiectul, estimat la 40,8 milioane lei, a fost adjudecat pentru suma de 40,2 milioane lei, sume care nu includ taxa pe valoare adăugată. Investiţia este finanţată prin Programul Operaţional Regional.

asfalt PantelimonCompania franceză Eurovia, specializată în construcţii, infrastructură de transport şi construcţii edilitare, deţine Viarom Construct şi este parte a grupului francez Vinci. Viarom Construct a înregistrat în anul 2013 o cifră de afaceri de 185,1 milioane lei şi un profit net de 1,2 milioane lei, având aproximativ 220 angajaţi, potrivit informaţiilor transmise la Ministerul Finanţelor.

Vinci face parte, alături de companiile Strabag (Austria) şi Aktor (Grecia), din asocierea selectată pentru construcţia în concesiune a autostrăzii Comarnic – Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here