Acasă Economie Parfumuri confiscate la frontiera cu Bulgaria

Parfumuri confiscate la frontiera cu Bulgaria

DISTRIBUIȚI

În urma verificării unui autocamion care circula pe ruta Turcia-România, echipa de control mixtă formată din polițiști români și bulgari au confiscat la PTF Giurgiu-Ruse peste 2.000 de parfumuri cu însemnele unor mărci cunoscute, care prezentau suspiciuni de contrafacere.  Parfumurile, a căror valoare a fost estimată la 900.000 lei, erau în compartimentul marfă al camionului care transporta vată minerală de la o societate din Turcia pentru România.

Șoferul, cetățean turc, este cercetat pentru infracțiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

1 COMENTARIU

  1. […] În urma verificării unui autocamion care circula pe ruta Turcia-România, echipa de control mixtă formată din polițiști români și bulgari au confiscat la PTF Giurgiu-Ruse peste 2.000 de parfumuri cu însemnele unor mărci cunoscute, care prezentau suspiciuni de contrafacere.  Parfumurile, a căror valoare a fost estimată la 900.000 lei, erau în compartimentul marfă al camionului […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here