Acasă Politic Partidele lui Oprea și Cataramă, cele mai puține voturi la locale

Partidele lui Oprea și Cataramă, cele mai puține voturi la locale

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor Biroului Electoral Central, UNPR, care nu a mai putut candida la alegeri în alianță cu PSD, a obținut 162 de voturi, iar cele mai puține voturi la alegerile locale pentru funcția de primar le-a obținut partidul înființat de Viorel Cataramă. Mișcarea Patrioților Români – 14, De asemenea, partidul a făcut și alianțe în teritoriu, care au strâns 50 de voturi.

La nivel național, s-au înscris în competiția pentru un post de primar candidați de la 228 de partide sau alianțe electorale. Dacă cele mai mari partide au dominat partea superioară a clasamentului, codașe sunt formațiuni politice precum Partidul Comuniștilor, Partida Romilor Pro Europa sau Partidul Alianța Creștină Adevărată Română, care au obținut câteva zeci de voturi. Partidul Social Democrat al Muncitorilor a strâns 15 voturi, în timp ce Partidul Alianța Creștină Adevărată Română a fost votat de 21 de români.

Partida Romilor Pro Europa a fost votată de 80 de cetățeni, iar Partidul Agricultorilor din România a strâns 70 de voturi. Nici Partidul Speranței și Voinței nu a stat mai bine, fiind votat de 84 de români.

Partidul Dreptății a obținut 130 de voturi la alegerile locale, în timp ce 154 de români au votat candidații Partidului Comuniștilor. Alianța pentru Spermezeu a strâns 143 de voturi.

Cândva aflat la guvernare sub comanda lui Gabriel Oprea, Uniunea Națională pentru Progresul României este la coada clasamentului la alegerile din 27 septembrie. Candidații UNPR pentru funcția de primar au strâns 162 de voturi, iar cei ai Partidului Socialist Român au adunat 817 voturi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here