Acasă Economie PENTRU ILFOVENII CARE VOR SĂ LUCREZE ÎN GERMANIA

PENTRU ILFOVENII CARE VOR SĂ LUCREZE ÎN GERMANIA

DISTRIBUIȚI

munca in GermaniaEURES România dispune de 69 de posturi pentru lucrătorii calificați în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecție la Brașov în zilele de 27 și 28 august 2014. Centrala de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienți (15 posturi), recepționer (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s și Burger King (15 posturi) și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană (nivel A2 – B1/B2).

Pentru posturile de recepționer și manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoștințe foarte bune de limbă germană, nivel C1 – C2, cât și cunoștințe bune de limbă engleză, nivel B2, precum și calificare și experiență în domeniu. Angajarea se face pe o perioada cuprinsă între 6 luni și 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcție de angajator, începând cu luna septembrie 2014. Salariul oferit este de 1.400 – 2.200 euro brut/lună. Timpul de lucru este de 40 ore/săptămână, se lucrează în weekend și de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de angajator gratuit sau contracost (270 euro/lună), iar întreținerea poate fi gratuită sau negociabilă sau pe cont propriu.

Persoanele cu domiciliul în județul Ilfov care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov, strada Ruginoasa, nr. 4, Sector 4, București, telefon 021 3302014, 021 3323708, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

–              cerere tip (se completează la sediul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă);

–              copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);

–              C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană (Lebenslauf);

–              cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

–              adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here