Acasă Anchete Percheziții la OCPI București și Poliția Locală București

Percheziții la OCPI București și Poliția Locală București

DISTRIBUIȚI

Percheziţiile se desfăşoară la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti, precum şi la Direcţia de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti. Surse din anchetă afirmă că imobilul demolat ilegal este situat în Strada Visarion nr. 8.

Comunicatul oficial:

Miercuri dimineața, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează nouă percheziții domiciliare, în municipiul București și în județul Ilfov, într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, fals în declaraţii, omisiunea sesizării și executarea de lucrări fără autorizaţie de desfiinţare, toate în legătură cu demolarea ilegală a unui imobil situat în centrul municipiului București, într-o zonă protejată construită.

În același timp, se vor pune în aplicare șase mandate de aducere emise pe numele bănuiților.

Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea aducerii la cunoștință a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și audierii acestora, pentru clarificarea situației de fapt.

La acțiune, participă și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here