Acasă Interne Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor în București...

Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor în București și Ilfov

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 9 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Române – Direcția Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul structurilor de profil din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov, I.P.J. Călărași și I.P.J. Buzău, specialiști criminaliști din cadrul I.N.C., D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și I.P.J. Călărași, precum și luptători din cadrul S.I.A.S., pun în executare 8 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Călărași, în cadrul unui dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, furt, cămătărie și șantaj.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=rHffgnPpqjs

Până la această oră, au fost descoperite și indisponibilizate, în vederea confiscării, 3 arme de foc, dintre care o armă letală cu glonț de calibrul 7,64 mm, tip carabină, o armă letală cu țevi lise de calibrul 16 mm și un pistol supus autorizării, cu gaz, de calibrul 8 mm.

De asemenea, au fost descoperite 17 bucăți de cartușe cu glonț de calibrul 7,64 mm, 21 de bucăți de cartușe cu calibrul de 16 mm și muniția aferentă de  caibrul 8 mm, pentru pistolul supus autorizării.

Totodată, au fost descoperite și arme albe, dintre care 2 baionete, 2 macete, un cuțit tip sabie, cu mâner detașabil și mai multe cuțite de dimensiuni mari.

La o persoană vizată, au fost găsiți aproximativ 67.000 de euro, despre care există bănuiala că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni, dar și 5 kilograme de tutun vrac.

Activitățile sunt în desfășurare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here