Acasă Economie ”Perspective de dezvoltare a afacerilor înființate prin intermediul programelor derulate de Consiliul...

”Perspective de dezvoltare a afacerilor înființate prin intermediul programelor derulate de Consiliul Județean Ilfov”

DISTRIBUIȚI

CJ 

Consiliul Județean Ilfov a organizat, în data de 17 septembrie 2015, conferința cu tema ”Perspective de dezvoltare a afacerilor înființate prin intermediul programelor derulate de Consiliul Județean Ilfov”. Alături de reprezentanții Consiliului Județean Ilfov au fost invitați Dan Dumitru, președintele Camerei de Comerț și Industrie Ilfov și Cristian Șlincu, directorul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale București – Ilfov.

Întâlnirea face parte dintr-o serie de astfel de evenimente organizate de Consiliul Județean Ilfov cu scopul consolidării și promovării structurilor de afaceri înființate în cadrul celor trei proiecte finanțate prin intermediul Programului Operațional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 coordonate de instituția condusă de Marian Petrache: Antreprenoriatul – Șansa unui viitor mai bun pentru tineri, SOCEC.NET – rețeaua economiei sociale și Întreprinderi Sociale Responsabile.

În cadrul acestei conferințe, reprezentanții Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale București – Ilfov au prezentat două submăsuri ale Programului Național pentru Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 al căror obiectiv îl reprezintă sprijinirea inițierii și dezvoltării de afaceri în sectoarele nonagricole din mediul rural. Este vorba despre sprijinul pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale și investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole.

Dan Dumitru, președintele Camerei de Comerț și Industrie Ilfov, a prezentat această instituție, precum și rolul ei în sprijinirea mediului de afaceri ilfovean. Reprezentanților structurilor de afaceri prezenți le-a fost adresată invitația de a deveni membri ai Camerei de Comerț și Industrie Ilfov, pentru a beneficia de serviciile specifice oferite de aceasta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here