Acasă Educatie Peste 1.250 de elevi primesc rechizite gratuite din partea CJ Ilfov

Peste 1.250 de elevi primesc rechizite gratuite din partea CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov oferă rechizite gratuite pentru 1.251 de elevi.  Potrivit președintelui instituției, Hubert Thuma, este vorba despre elevii din învățământul primar de la șapte școli, din localitățile Tunari, Jilava, Găneasa șo Vidra.

Președintele CJ Ilfov a fost prezent azi la deschiderea anului școlar din Măgurele și Glina.

Thuma: ”Am fost și eu astăzi prezent la ceremoniile de deschidere a noului an școlar, în Măgurele și în Glina. M-am bucurat enorm să fim din nou împreună în această formulă. Copii, dascăli, toți la un loc, bucurându-ne de acest nou capitol. Dragi elevi, nu uitați nicio secundă că educația este cea mai importantă, numai cu educație ne construim un viitor mai bun! Fiți serioși și puneți școala pe primul loc. Știu că e un sfat pe care-l primiți din partea tuturor. Dar e cel mai de preț. Și citiți. Citiți mult, orice vă trece prin mână. Nu există text prost scris sau carte prost scrisă, din orice învățăm câte ceva. Citind ne vom descoperi pasiunile, ne vom da seama ce vrem să facem în viață, iar un om informat este mai puternic. Fiți curioși, puneți întrebări, cereți explicații atunci când nu înțelegeți.

Dragi dascăli, aveți toată aprecierea mea, tot respectul meu! Fără dumneavoastră, nimeni nu ar ajunge om mare. Îmi doresc să vă faceți meseria fără lipsuri și vă asigur că eu, în mandatul meu la Consiliul Județean Ilfov, voi sprijini mereu investițiile în educație. Un an nou școlar bun să fie, cu rezultate remarcabile!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here