Acasă Info Local Peste 460 elevi și voluntari au colectat două tone de deșeuri în...

Peste 460 elevi și voluntari au colectat două tone de deșeuri în Buftea, Tunari și Bragadiru

DISTRIBUIȚI

 ”O Românie Curată Începe de Acasă”

Procter & Gamble România continuă proiectul de educație ecologică ”O Românie Curată Începe de Acasă”, care își propune să atragă atenția asupra importanței colectării selective și reciclării deșeurilor, un demers important atât pentru generațiile de astăzi cât și pentru cele viitoare.

Campania s-a desfășurat în trei comunități din Ilfov – Buftea, Tunari și Bragadiru – unde 685 elevi au învățat în timpul orelor de curs despre beneficiile colectării selective și a reciclării deșeurilor. Obiectivul cursurilor este de a pune bazele unei schimbări pozitive, pe termen lung, a obiceiurilor de acasă.  De asemenea, la ziua de curățenie care a avut loc pe 18 mai în cele trei localități au participat peste 460 voluntari, angajați ai companiei și membri din comunitatea locală, care au colectat mai mult de 2.000 de kg de deșeuri.

Campania ”O Românie Curată Începe de Acasă” a fost lansată în 2018 la Urlați, județul Prahova, unde P&G are o fabrică care reprezintă un exemplu pozitiv pe plan local, având zero deșeuri rezultate din operațiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here