Acasă Economie Peste 500 de locuri de muncă vacante în Ilfov

Peste 500 de locuri de muncă vacante în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 26 noiembrie 2020, în evidenţele AJOFM Ilfov sunt înregistrate 549 locuri de muncă vacante – 36 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 153 pentru cele cu studii medii, 119 pentru muncitori calificaţi şi 241 pentru muncitori necalificaţi.

După cum declară pentru Viitorul Ilfovean Corina Florentina Preda, purtătorul de cuvânt al AJOFM Ilfov, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţ Ilfov oferă locuri de muncă sunt contabil, sef oficiu zonal poștă, inginer chimist, director vânzări, analist credite, analist, programator, agent comercial, recepționist, casier, lăcătuș mecanic, controlor calitate.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, Sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul AJOFM Ilfov sau la punctele de lucru ale AJOFM Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here