Acasă Info Local PETRACHE, AMENINȚAT DE PONTA CU PUȘCĂRIA

PETRACHE, AMENINȚAT DE PONTA CU PUȘCĂRIA

DISTRIBUIȚI

Șeful de campanie al PNL Marian Petrache, președinte al Consiliului Județean Ilfov, este un alt liberal amenințat cu pușcăria de premierul Victor Ponta, potrivit liderului deputaților liberali, George Scutaru. George Scutaru a făcut această acuzație joi seara în cadrul unei intervenții la un talk-show la B1 TV.

Scutaru, care a povestit în aceeași zi cum ar fi fost el însuși amenințat de Victor Ponta că îl „ia cu duba”, a susținut că nu a fost singurul amenințat de premier cu pușcăria. Potrivit lui Scutaru, o amenințare similară a fost proferată de premier și cu ocazia unui conflict PSD-PNL Ilfov. „Când a fost o discuție între PSD și PNL în Ilfov, a fost și atunci amenințat un liberal”, a afirmat Scutaru în intervenția de la B1 TV. Întrebat de moderator dacă este vorba de Petrache (Marian Petrache, șeful de campanie PNL – nr.), Scutaru a confirmat. PSD și PNL Ilfov au intrat în conflict puternic la începutul anului, având-o drept protagonistă pe Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, conflict care a fost atunci pe punctul de a duce la ruperea USL

Contactat de presă după afirmațiile lui Scutaru, Marian Petrache a spus că nu dorește să comenteze presupusa amenințare a lui Ponta cu pușcăria. „Nu vreau să comentez așa ceva. Nici că da, nici că nu”, a declarat Petrache întrebat dacă infirmă incidentul.

Președintele PNL Crin Antonescu a susţinut marți seara, pentru a doua oară de la ruperea USL, că premierul Victor Ponta a ameninţat cu puşcăria de mai multe ori, de față cu el. ”Domnul Ponta a amenințat, la nervi, mai multe persoane cu pușcăria. Nu numai pe domnul Scutaru. Când o faci de trei ori patru ori în prezenţa mea, prima dată mi-a produs un şoc şi i-am spus stai să facem o pauză”, a declarat Antonescu la B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here