Acasă Info Local Petrache: Fapte, nu vorbe!

Petrache: Fapte, nu vorbe!

DISTRIBUIȚI

Trăim momente jenante, cu noi la guvernare numai în urma unor scenarii care mai de care mai fanteziste. Ba prin trădarea lui Tăriceanu, ba în urma unei mișcări masive de stradă, scrie Marian Petrache, vicepreședinte al PNL, pe pagina sa de Facebook.

”Putem fi la guvernare făcând doar ceea ce ar trebui să facem. Avem o fereastră de oportunitate cum nu am avut niciodată. De ce nu facem lucruri normale și stăm spectatori la scenariile lansate de alții? E timpul să ne întoarcem cu toată fața către electorat, să-i dovedim că el este preocuparea noastră. Să-i demonstrăm asta prin fapte și nu prin vorbe. Să fim nu doar combativi față de ceea ce face PSD-ul, dar să și venim cu soluții clare, convingătoare la problemele societății. Este pe agenda electoratului nostru lista noastră de la europarlamentare? Nu, sigur nu. Dar e posibil sa se întrebe: Eu, cel care azi plătesc pensiile celor care au muncit odată să plătească pensiile altor semeni români, am garanția că mâine voi primi și eu pensia?”, scrie Petrache.

”Cei care conduc azi omoară economia, alungă românii din țară, omoară educația. Avem noi liberalii soluții care să convingă, care să demonstreze că ținem piept erorilor pe care le face PSD-ul azi? Nu mai este nevoie să ne consumăm energia exclusiv pe contestarea PSD-ului. Se contestă el în fiecare zi. PSD nu mai este PSD, ci PSDragnea. Noi, dacă vrem să convingem, trebuie să fim constructivi, pro-activi. Să arătăm că ne preocupă ce-i doare pe români, în fiecare zi. Dacă nu o facem noi, o s-o facă alții. Trebuie să devenim și să demonstrăm că suntem un motor al societății. Partidul Național Liberal a făcut istorie! Să facem și noi!”.

Declarația lui Petrache a fost postată după ședința Biroului Executiv al partidului desfăşurat la Sibiu la 24 august curent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =