Acasă Economie Piata Victoriei, din nou blocată 

Piata Victoriei, din nou blocată 

DISTRIBUIȚI

FORT solicită prelungirea programelor interjudetean si judetene de transport pasageri

Dupa alte doua saptamani, mult asteptatele ordonante de urgenta in domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare.

Federatia Operatorilor Romani de Transport – F.O.R.T. considera ca sectorul de activitate in cauza nu s-a mai intalnit niciodata cu un asemenea  moment care risca sa blocheze iremediabil transportul rutier national si judetean de pasageri.

Solicitarile membrilor F.O.R.T sunt simple, iar argumentele au fost deja introduse in fundamentarea celor doua acte normative blocate acum la nivel guvernamental, in principal din cauza acelorasi grupuri de interese ce incearca sa foloseasca legislatia pentru propriul interes si buzunar, susțin reprezentanții federației.

F.O.R.T. solicita Guvernului rezolvarea problemelor cu adevarat prioritare pentru piata de transport pasageri respectiv eliminarea sintagmei in mod repetat din legea taximetriei pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane și prelungirea programelor interjudetean si judetene de transport pasageri.

Orice alta completare adusa acestor doua modificari esentiale nu reprezinta altceva decat incercari disperate ale unor indivizi de a modifica legea pentru acoperirea unor ilegalitati sau situatii litigioase.

In data de 20 martie, in Piata Victoriei, incepand cu orele 8.30, glasul celor care sustin aceste modificari, cu siguranta o sa fie auzit. Protestul se desfasoara pe modelul celui ce a declansat modificarea legii RCA, la acesta participand membrii federatiei din intreaga tara, prezenti la manifestare cu autobuze, autocare si autoturisme, declară presedintele F.O.R.T. Augustin Hagiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here