Acasă Politic Piedone dă în judecată ANI

Piedone dă în judecată ANI

DISTRIBUIȚI
Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut o replică dură la aflarea veștii că ANI îl acuză de conflict de interese după ce l-a numit pe ginerele său (consilier local al CL Sector 5) în Comisia pentru vânzarea spațiilor comerciale.
Într-o postare pe Facebook, Piedone se referă la ANI ca fiind ”Agenția Națională de SECURITATE”, care încearcă să-i împiedice candidatura la Primăria Capitalei!
De altfel, comunicatul ANI a a venit la 48 de ore de la anunțul edilului că va participa la alegerile locale pentru Primăria Generală a Capitalei.
””Interesele politico-securiste mizerabile vor un păpușar în fruntea bucureștenilor, nu un gospodar care să lupte pentru cetățeni și pentru oraș, deopotrivă!
Chiar aseară, Victor Ciutacu m-a atenționat că interesele unora mi-ar putea aduce dosare penale sau chiar arestare până în alegeri!!!
ANI, mama lui ANI și toți securiștii care lucrează împotriva țării NU MAI POT PĂCĂLI ROMÂNII!
DE DATA ACEASTA, LÂNGĂ PIEDONE SUNT TOȚI ROMÂNII BATJOCORIȚI VREME DE 30 DE ANI DE SECURIȘTI SI DE HOȚII ȚĂRII!!!
Stimați cetățeni de bună credință, Securitatea Comunistă trăiește sub masca ANI.
Ei VOR FRÂNĂ PE CANDIDATURA LUI PIEDONE LA Primăria Capitalei!
CETĂȚENII CARE ÎȘI VOR BUCUREȘTIUL ÎNAPOI SUNT ÎNSĂ ALĂTURI DE PIEDONE!
De când ANI a anunțat în presă că mă acuză, cetățeni de peste tot mă sună și îmi trimit mesaje de încurajare! Le mulțumesc și ii anunț că NU MĂ SPERII, NU RENUNȚ, MERG ÎNAINTE ȘI DOAR ÎNAINTE!
Dacă securiștii și hoții de țară vor revoluție națională, atunci va fi revoluție națională de spălare a țării de trădători și de putori!
Pentru toți securiștii care lucrează împotriva poporului, eu, Piedone, anunț:
Dau în judecată ANI că mi-a îngrădit dreptul la apărare, după ce a anunțat public raportul privind presupusul conflict de interese înainte de a-mi comunica personal decizia!
Dau în judecată ANI pentru manipularea intenției de vot, în condițiile în care raportul a fost fabricat imediat după ce mi-am anunțat candidatura la funcția de primar al Capitalei!
Hoții țării să știe următoarele:
Dosarele, pușcăria și securitatea voastră NU MĂ SPERIE!
Cristian Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Capitalei!
Deputatul Vlad Popescu Piedone candidează la funcția de primar al Sectorului 5!”, a scris Piedone pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. […] Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a avut o replică dură la aflarea veștii că ANI îl acuză de conflict de interese după ce l-a numit pe ginerele său (consilier local al CL Sector 5) în Comisia pentru vânzarea spațiilor comerciale. Într-o postare pe Facebook, Piedone se referă la ANI ca fiind ”Agenția Națională de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here