Acasă Interne Platformă de cooperare între MAI și NCA pentru combaterea traficului de droguri...

Platformă de cooperare între MAI și NCA pentru combaterea traficului de droguri și a infracțiunilor asociate

DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire de lucru cu delegația reprezentanților National Crime Agency (NCA), lider în combaterea traficului de droguri și a infracțiunilor asociate.

Discuțiile s-au concentrat pe probleme actuale și provocări în domeniul traficului de droguri și al spălării banilor, subliniind importanța unei abordări holistice în combaterea acestor fenomene.

Un punct central al întâlnirii a fost decizia de a crea o platformă de cooperare între MAI și NCA pentru facilitarea schimbului de informații și bune practici, sprijinirea inițiativelor comune și consolidarea eforturilor de eliminare a rețelelor de trafic de droguri și a infracțiunilor financiare asociate.

 

2 COMENTARII

  1. […] Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire de lucru cu delegația reprezentanților National Crime Agency (NCA), lider în combaterea traficului de droguri și a infracțiunilor asociate. Discuțiile s-au concentrat pe probleme actuale și provocări în domeniul traficului de droguri și al spălării banilor, subliniind importanța unei abordări holistice în combaterea acestor fenomene. Un […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here